“Die Seele des Ganzen lebt in den Details” — Ludwig Mies van der Rohe

Emdigio is een grafisch ontwerpbureau met internationale ervaring, geworteld in Dutch Design. Wij werken voor diverse klanten in Nederland en de USA. We geloven in een no-nonsense aanpak, maar laten altijd voldoende ruimte voor schoonheid. Ons werkveld beslaat een breed scala aan uitingen, waaronder grafische concepten, branding, huisstijlen, redactioneel- en boekontwerp, ruimtelijke graphics, infographics en illustratie. We houden van ontwerpen op papier en op het scherm, van mooie letters, felle en subtiele kleuren, natuurlijke papiersoorten en krachtige pictogrammen.

Aanpak

Doorgaans behelst ons proces drie stappen: het leren kennen en eigen maken van de waarden van uw organisatie, deze waarden zichtbaar maken en bekrachtigen met een herkenbare en krachtige visuele stijl en deze vervolgens uitwerken naar alle wenselijke uitingen.

Luisteren

Eerst luisteren we. Naar uw verhaal: wie u (of uw organisatie) bent, waar u voor staat, wat u doet en waar u naartoe wilt. Het begrijpen en eigen maken van uw waarden is een belangrijk uitgangspunt voor het maken van een passend en persoonlijk ontwerp.

Bekrachtigen

Een nieuwe look is als een nieuw maatpak. Recht uw rug en voel uw trots. Straal. Het zal niet onopgemerkt blijven.

Implementeren

Breidt uw nieuwe look uit naar uw gehele voorkomen: uw visitekaartje, website, interne en externe communicatiemiddelen — zelfs uw werkomgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat doen we?

Wij kunen een groot aantal verschillende zaken verzorgen, denk onder andere aan:
– Logo- en huisstijlontwerpen
– Boek-, catalogus-, jaarverslagontwerpen
– Redactioneel- en tijdschriftontwerpen
– Websiteontwerpen
– Ontwerpen van bedrijfspresentaties
– Poster-, brochure-, flyer- en factsheetontwerpen
– Infographics en illustraties
– Ruimtelijke graphics
– Stroomlijnen van uw interne vormgevings- en communicatiestrategie en -processen
– Extern of intern ontwerp- of productieadvies

Neem gerust contact met ons op met uw vragen of voor meer informatie.

Oorsprong

Oprichter Martijn Deurloo studeerde grafisch ontwerpen in Den Haag en Rotterdam. Na twee jaar in Amsterdam gewerkt te hebben, vertrok hij naar New York om bij 2×4 en Opto Design te werken. Vervolgens werkte hij enige tijd als freelance ontwerper, onder meer bij Sotheby’s New York en FormNation. Na zijn terugkeer naar Rotterdam in 2011 vestigde hij zijn eigen ontwerppraktijk. Martijns opleidingen combineren een conceptuele, redactionele aanpak met een degelijke typografische scholing. Met oog voor detail en een sterk taalgevoel heeft hij een manier gevonden om precies aan te voelen wat de klant nodig heeft — en om dit te vertalen naar frisse en overtuigende ontwerpen.